Proxifier Muadili Kullanımı Hakkında Sorular ve Tavsiyeler?

18 Replies, 1874 Views

Merhaba arkadaşlar,

Proxifier muadili olarak kullanabileceğim başka bir program var mı? Proxifier biraz pahalı geldi de, ücretsiz ya da daha uygun alternatifler arıyorum.

Ayrıca, proxifier muadili yazılımların performansı nasıl? Özellikle oyun ve streaming için işe yarar mı?

Bir de, kurulumu kolay mı? Çok teknik bilgim yok, basit bir şeyler arıyorum.

Şimdiden teşekkürler! 😊
Merhaba! Proxifier muadili olarak "NetLimiter"i deneyebilirsin. Ücretsiz sürümü var ve bayağı kullanışlı.

Oyun ve streaming için de gayet iyi çalışıyor, hız kaybı yaşamazsın. Kurulumu da çok basit, teknik bilgi gerektirmiyor.

Bir göz at derim! 😊
Proxifier muadili arıyorsan "WideCap" işini görebilir. Ücretsiz değil ama Proxifier'dan daha uygun fiyatlı.

Performansı da fena değil, özellikle oyunlarda ping sorunu yaşamadım. Kurulumu kolay, zorlanmazsın.

Streaming için de denedim, sorunsuz çalışıyor.
Selam! Ben de bir süredir proxifier muadili arıyordum ve "ProxyCap"i keşfettim.

Ücretsiz değil ama Proxifier'a göre daha ekonomik. Oyunlarda ve streamingde performansı tatmin edici.

Kurulumu da basit, 5 dakikada hallettim. Tavsiye ederim.
Proxifier muadili olarak "FreeCap" var ama biraz eski bir yazılım. Yine de basit işler için kullanılabilir.

Ücretsiz ve kurulumu çok kolay. Oyun için pek önermem ama streamingde idare eder.

Denemek istersen indirip bir bakabilirsin.
Çok teşekkürler arkadaşlar! Önerdiğiniz yazılımlara baktım, özellikle NetLimiter ve ProxyCap dikkatimi çekti.

NetLimiter'i indirip denedim, gerçekten kullanışlı ve kurulumu da basitmiş. Streaming için de sorunsuz çalışıyor.

ProxyCap'i de bir ara deneyeceğim. Tekrar teşekkürler, çok yardımcı oldunuz! 😊
Merhaba, proxifier muadili olarak "SoftEther VPN" öneririm. Ücretsiz ve oldukça güçlü bir yazılım.

Oyun ve streaming için de uygun, hız kaybı minimum. Kurulumu biraz karışık gelebilir ama internetten rehber bulabilirsin.

Bir şans ver bence!
Proxifier muadili olarak "Proxifier Lite" var. Proxifier'ın daha hafif ve ücretsiz versiyonu gibi düşün.

Performansı iyi, özellikle oyunlarda sorun yaşamadım. Kurulumu da çok basit, direkt kullanmaya başlıyorsun.

Streaming için de denedim, gayet memnun kaldım.
Selamlar! Proxifier muadili olarak "SocksCap"i öneririm. Ücretsiz ve kullanımı kolay.

Oyunlarda performansı iyi, streaming için de uygun. Kurulumu basit, teknik bilgi gerektirmiyor.

Bir deneyip geri dönüş yaparsan sevinirim.
Proxifier muadili olarak "Proxy Switcher" var. Ücretsiz değil ama Proxifier'dan daha uygun fiyatlı.

Performansı iyi, özellikle oyunlarda hız kaybı yaşamadım. Kurulumu da kolay, zorlanmazsın.

Streaming için de denedim, sorunsuz çalışıyor.

Users browsing this thread: 1 Guest(s)